About us

Author:
interiors-NET.com
Published: November 05 2009
www.interijernet.hr je portal zamišljen kao informativno-edukativna baza svega što je u Hrvatskoj bitno za uređivanje i opremanje javnih i stambenih prostora.

Naše višegodišnje iskustvo u arhitektonskom projektiranju, uređivanju interijera i stalni kontakti sa krajnjim korisnicima bili su važani čimbenici u formiranju i prezentaciji sadržaja.

Kao najznačajnije, istaknuli bismo rubrike „ projektiramo za vas“ gdje korisnicima našeg portala dajemo savjete i prijedloge unutarnjeg uređenja poslovnih i stambenih prostora uz savjetovanje, „imenik poslovnih subjekata“ sa područja cijele Hrvatske, „oglasnik nekretnina“ te „ponuda i potražnja poslova“ .

Namjera portala je okupiti renomirane skupine - arhitekte, dizajnere, umjetnike, proizvođače i distributere opreme za uređenje interijera, kako bi prezentirali njihov rad široj javnosti. Ovakvom koncepcijom, povezujemo na jednom mjestu hrvatski kreativni potencijal s proizvođačima, uz realne mogućnosti da brojni projekti zažive kao produkti njihove međusobne sinergije i postanu primjenjivi u opremanju interijera.

Smatramo da je oblikovanje svijesti ljudi dugotrajan proces i da kreće od samih korisnika usluga pa je portal ovakvog tipa dugoročno koristan.

Sve vaše kritike, primjedbe i pohvale, smatrat ćemo jako korisnima za ostvarivanje zadanih nam ciljeva.

Unaprijed vam hvala.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.
direktor

tel/fax: +385 1 6623 414
e-mail: [email protected]Go to TopIzrada portala: Info izlog d.o.o.